GoWoork ökar dina chanser att få jobbet

När du skickar in din ansökan via GoWoork har du möjlighet till högre chans att få jobbet du söker. Du kan Boosta din ansökan och bli prioriterad i rekryteringsprocessen.

Vad är Boost?

Du har säkert undrat varför det är så svårt att få det där jobbet du verkligen vill ha. I Sverige får varje jobbannons in ca 200 ansökningar, vilket gör det ganska osannolikt att just du blir vald. Därför lanserade vi funktionen Boost, så att du som verkligen vill ha jobbet blir prioriterad till att faktiskt få det.

  • Din ansökan blir prioriterad

    Vi handplockar din ansökan och ger den till rekryteraren först, med en garanti på att rekryteraren läser den.

  • 82 % går vidare i rekryteringen

    Öka dina möjligheter markant. Med Boost har du enligt statistik 82 % chans att gå vidare i rekryteringsprocessen.

  • Få jobbet du vill ha

    Stick ut från konkurrensen av andra sökande och öka dina chans att få jobbet du vill ha.

Frågor & svar

Hur får jag Boost?

Efter att du har skickat in din jobbansökan blir du erbjuden Boost på nästa sida. Du kan även få ett mail skickat till dig med möjlighet att välja till Boost.

Hur fungerar Boost?

När du valt till Boost kommer vi att gå igenom din ansökan och markera den som prioritet. Därefter lämnar vi över den till det rekryterande företaget, d.v.s. det företag som tillhandahåller tjänsten du har sökt. Detta sker innan några andra ansökningar (utan Boost) har nått rekryteraren. Ca 82 % av gångerna kommer rekryteraren återkoppla till dig med vidare steg i rekryteringsprocessen. Dessa steg kan variera beroende på företagets interna rekryteringsprocesser.

Vad kostar Boost?

Boost kostar 49 kr och är en engångskostnad. Du väljer själv om du vill lägga till Boost när du skickar in din ansökan.

Vad händer om jag inte väljer Boost?

Om du inte väljer Boost har du lägre chanser att få jobbet. Rekryterare och företag som vänder sig till oss vill ha ett mindre antal ansökningar att gå igenom, därför prioriteras de ansökningar som valt Boost. Är det dock ingen person som valt Boost har du samma möjligheter som på vilken jobbansökan som helst.

Vad gör GoWoork?

Vi hjälper företag att förenkla deras rekryteringsprocess, samtidigt som vi ger jobbsökare en högre möjlighet att få jobbet de söker.