För Jobbsökare

Frågor & svar

Hur vet jag om jag gått vidare i rekryteringen?

Det rekryterande företaget, d.v.s. de som tillhandahåller tjänsten du sökt kommer att kontakta dig om du går vidare. Varje företag har sin egna rutiner och processer. Vi kan dessvärre inte påverka detta.

Jag sökte en tjänst, men har inte blivit kontaktad

Om du inte blivit kontaktad inom en månad från det att du skickade in din ansökan kan du anta att du inte blivit utvald. Varje rekryterande företag har olika processer och vissa kontaktar bara dig om du gått vidare i processen. Detta är dessvärre ingenting vi kan påverka och du skall inte ta det personligt. Vi ber dig istället att hålla utkik efter en liknande tjänst att söka!

Hur kontaktar jag det rekryterande företaget?

Om det inte står några kontaktuppgifter i jobbannonsen går alla frågor via oss. Notera dock att det inte påskyndar processen att kontakta det rekryterande företaget, utan kan ses som tjatigt, vilket kan minska dina möjligheter att bli utvald.

På vissa jobbannonser står det inte vilket företag som anställer

Ibland vill inte företaget som rekryterar personal gå ut offentligt med en tjänst de planerar att tillsätta, därför är företaget "anonymt" i ansökningsstadiet. Du får naturligtvis veta vilket företag det är om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Hur kontaktar jag GoWoork?

Du kan kontakta oss på info@gowoork.com.

Notera dock att frågor rörande en tjänst du sökt inte alltid kan besvaras, dessa frågor hanteras av det rekryterande företaget. Har du sökt en tjänst och inte hört något inom en månad kan du anta att du inte gått vidare i rekryteringen.